top of page
Om os

Dramatikkens Hus blev stiftet i 2020 ud fra et ønske om at skabe en platform og et fællesskab for ny dramatik i København med ordet og dramatikeren i centrum. Vores vision er at udbrede kendskabet til samtidsdramatik, og den skrivende scenekunstners mangfoldige arbejde.

Abelone Koppel
Co-Kunstnerisk leder

28838370
email: abelone@dramatikkenshus.dk 

Abelone Koppel er dramatiker og medstifter og en del af Dramatikkens Hus' kunstneriske ledelse.
Hun er uddannet skuespiller fra scenekunstskolen og uddannet filmmanusforfatter fra den danske

filmskole. I sit virke som dramatiker har Abelone arbejdet med samarbejdet og udviklingen mellem
kunstnere i den skabende proces, som et af hendes absolutte fokuspunkter.
Udover sit virke som dramatiker, underviser hun blandt andet på Viborg animations skole, skolen

for dramatisk skrivekunst og forfatterskolen for psykisk sårbare PS.

Trine Rosa Bonde

Co-kunstnerisk leder

22599591

email: trine@dramatikkenshus.dk 

Trine Rosa Bonde er uddannet dramatiker fra Teaterhöskolan i Malmö i 2020 og skuespiller fra Copenhagen Acting School 2013, og er en del af Dramatikkens Hus' kunstneriske ledelse. 

Hun har blandt andet skrevet til Inkonst i Malmö, Dramaten i Stockholm, Helsingborg Stadsteater og Mungo Park i København. Hun arbejder som dramaturg og underviser i at skrive, og skuespillere i dramatisk tekstarbejde. Hun spænder bredt på udtryksformer, som både dramatiker, iscenesætter, skuepiller og musiker. Hendes værker kredser ofte om psykologiske magtspil, misbrug, dysfunktionelle strukturer og relationer. Desuden fortolker hun gamle fortællinger og placerer dem i en moderne kontekst. Vi er alle underlagt de myter og traditioner, vi slæber ned gennem årtusinder, og som til stadighed påvirker os. Derfor optager det hende at sætte disse fortællinger i en moderne kontekst og hermed sætte samtidens tanker og følelser i bevægelse. 

Johanne Petrine Reynberg
Co-Kunstnerisk leder

30636667
email: johanne@dramatikkenshus.dk 

Johanne Petrine Reynberg er uddannet dramatiker fra Den Danske Scenekunstskole i 2021.

Hun har skrevet til Aarhus Teater og Ishøj Teater, og haft readings på Teatret Svalegangen, Dramafronten og til Kgl. Dansk. Hun underviser også i at skrive, og arbejder derudover som dramaturg og tekstlæser.

Johanne har en forkærlighed for myter, mytologi og sagn, og arbejder bevidst med historiefortællingens magt som tema og dramatisk greb. Hun er fascineret af hvordan det at være historiefortæller, er en gave og et privilegie, som kommer med et ansvar.

Jonas Schou Hansen
Administrator & bogholder

Jonas er Dramatikkens Hus’ administrator og bogholder. Han sørger for at der er styr på kompagniets økonomi, løn, administration, mv., og arbejder sammen med ledelsen på fundraising og udvikling af projekter.

Jonas har arbejdet som freelance producent siden 2012, og har specialiseret sig i administration, økonomistyring og projektrealisering. Gennem sit firma hjælper han forskellige kunstneriske kompagnier med at sikre en sund økonomi og en effektiv administration. Derudover er han også med til at udvikle projekter, skaffe samarbejdspartnere og sikre finansiering til nye projekter. 

Anna Skov

Co-Kunstnerisk leder

25328381
email: anna@dramatikkenshus.dk 

Anna er dramatiker, medstifter og kunstnerisk leder i Dramatikkens Hus. Hun udvikler projekter, nye samarbejder og tegner de store linjer i foreningen sammen med de andre kunstneriske ledere, ligesom hun også er at finde til dramatiske saloner og festivaler.

I sit dramatiske virke spænder Anna ret bredt, og arbejder indenfor felterne teater, film, museumsoplevelser, læringsværktøjer m.m. Kernen i arbejdet er altid det dramatiske håndværk, som Anna også underviser i, bl.a. på Den Danske Scenekunstskole og gennem sine egne onlinekurser. Anna er på det seneste blevet meget optaget af de arbejdsvilkår, som kunstnere lever og arbejder under, og hvordan mennesker kan leve et liv, de ikke dør af.

bottom of page